URGENT

 Asociatia C.A.R. S.I.P. cu sediul in Str. Garii nr. 35 , Galati, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal: numele si prenumele, data si locul nasterii, domiciliul, numele parintilor, loc munca, functie, CNP, seria si nr. actului de identitate,  adresa email, prin mijloace automatizate/manuale destinate prelucrarii si evidentelor situatiilor financiare ale membrilor cotizanti si girantilor acestora (persoane fizice).

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare in vederea verificarii, prelucrarii si instiintatii cu privire la situatia dumneavoastra financiara. Refuzul dumneavoastra determina retragerea din evidentele noastre ca membri si imposibilitatea beneficierii de servicii pe care institutia le ofera membrilor.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator şi sunt comunicate numai persoanelor si institutiilor legal avizate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces si de dreptul de interventie asupra datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la sediul Asociatiei C.A.R. S.I.P. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Scroll to Top